Zľava

Infiray Cabin cbl19

1,490.00 

Tovar skladom pri objednávke do 12.00 zásielka doručená na druhý pracovný deň!!!

Novinka 2021, kompaktný prístroj s vynikajúcimi parametrami 

Šošovka 19mm fokusovatelná

Senzor 384×288 12mik

Display 1280×960 Lcos

Akumulátor vymenitelný 2ks s nabýjačkou v balení

Nahrávanie videa, WIFI, kompas, laser ukazovátko,  pomerovy dilakomer, obraz v obraze , 5w hladacie svetlo a mnoho iných funkcii!

 

Nie je na sklade

Kategórie: Značka:

Popis

InfiRay predstavuje svoj nový, všestranný hľadáčik termokamery, druhý člen radu Cabin s ohniskovou vzdialenosťou 19 mm. Novo navrhnuté kovové puzdro bolo navrhnuté s dizajnom inšpirovaným funkciami. Inžinieri chceli do jedného zariadenia integrovať vynikajúci komfort, vymeniteľnú batériu a novú funkciu, vstavaný, zaostrovateľný svetlomet.

Cabin začína svoju kariéru ako skutočná postava. Pohodlné ovládanie jednou rukou je známe tým, že používa rúrkovitý dizajn, a nový vyvýšený dizajn posúva tento premyslený ergonomický dizajn ďalej. Okrem toho stojí za zmienku nový volič zaostrovania, ktorý vám umožní rýchlo zaostriť na spodku termovízie v rozsahu iba 100 ° – pre čo najpresnejší zážitok z obrazu.

Prostredníctvom praktického hľadáčika sprostredkuje HD displej s rozlíšením 1280 x 960 pixelov informácie viacgeneračnému senzoru s rozlíšením 384 x 288 pixelov a teplotnou citlivosťou 40 mK. Dnes je krištáľovo čistý, kontúrovaný a detailný obraz senzorov InfiRay široko akceptovaný. Ohnisková vzdialenosť 19 mm a veľkosť snímača spoločne vedú k dobre zladenému kompromisu, ktorý rozmaznáva používateľa množstvom užitočných informácií na krátku aj strednú vzdialenosť. S novými funkciami sa výrazne rozširuje aj ponuka týchto používateľov. Či už ide o poľovnícke, pátracie, prieskumné, záchranné služby, rybárov alebo strážne a ochranné služby, novinka môže byť mimoriadne úspešná.

Cabin používa na vývoj infračerveného tepelného obrazu vyvinutý detektor oxidu vanádičitého. Vďaka svojej vysoko výkonnej elektronike jej mimoriadne jasný obraz výrazne pomáha pri efektívnej a rýchlej detekcii vo dne iv noci.

InfiRay je pripravený aj na zlé poveternostné podmienky, takže režim „Ultra Clean“ výrazne zlepšuje zobrazenie aj vo vlhkom alebo daždivom počasí.

V popredí kategórie je režim Picture in Picture (PIP), ktorý zobrazuje oblasť v strede obrazu pri dvojnásobnom digitálnom priblížení v porovnaní s aktuálnym zväčšením. Funkcia odhadu vzdialenosti umožňuje lovcovi určiť vzdialenosť zveri pozorovanú s dobrou účinnosťou. Ponuku funkcií ďalej obohacuje vstavaný snímač pohybu a elektronický kompas, ktorý môže byť tiež veľkým pomocníkom napr. počas vyhľadávacej služby.

Batériu 3,6 V, 3 100 mAh je možné vymeniť v kryte zariadenia. 2 batérie sú súčasťou balenia. Vysokokapacitné batérie poskytujú Cabine až 7,5 hodiny prevádzky. Okamžite vymeniteľná batéria otvára nové perspektívy pre poľné a dlhodobé používanie zariadenia.

3 W vstavaný svetelný zdroj LED je dvojstupňový a je možné ho zaostrovať . To umožňuje užívateľovi kabíny vyhľadať posledných 50 metrov, ktoré už sú osvetlené.

Objavte nový smer InfiRay! Budete prekvapení. Premyslený balíček myšlienok, ktoré za tie roky dozreli, je zhmotnený v tejto novinke.

ÚDAJE
Základné zväčšenie:
2.5
Použitie materiálu:
kovové puzdro
Výrobca:
InfraRay
Zdroj:
vymeniteľná batéria
Displej:
1280 x 960 HD LCOS
Záruka:
Záruka výrobcu: 3 roky, 1 rok na batériu.
Rozmery:
165 x 50 x 85 mm
Konektory:
RCA výstup
Prevádzková / skladovacia teplota:
-20 ℃ – + 50 ℃ / -30 ℃ – + 60 ℃
Pozorovacia vzdialenosť:
20 mm
Systém šošoviek:
Ohnisková vzdialenosť 25 mm, manuálne zaostrovanie
Úložisko dát:
16 GB vstavaná pamäť
Vodeodolnosť:
IP66
Spektrálny rozsah merania:
8-14μm
Digitálny zoom:
1-4x
Farebné režimy zobrazenia:
Horúca čierna, horúca biela, horúca červená, žehlička, farba (príliš nasýtená)
Obnovenie obrázku:
50 Hz
Pozorovací uhol:
10,5 ° × 10,4 °
Priblížiť:
2,5x
Dav:
380
Minimálna ohnisková vzdialenosť:
1
Minimálne zväčšenie:
2.5
Maximálne zväčšenie:
10
Farba:
čierna
Štruktúra:
Jednooký hľadáčik
Horizontálny pozorovací uhol (°):
10.5
Detekčná vzdialenosť:
1300 m (ľudská postava)
Senzor:
VOX nechladený detektor IRFPA 384 x 288, veľkosť pixelu 12 µm
Príslušenstvo:
termokamera, 2 vymeniteľné batérie, dokovacia stanica na 2 batérie, nabíjací kábel s video výstupom RCA, profesionálne púzdro cordura, popruh na krk.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Infiray Cabin cbl19”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *