Zľava

Infiray FH 35 V2 LRF

2,140.00 

Tento kompaktný prístroj v novom prevedení s 35mm šošovkou a senzorom    VOx 12mik s rozlíšením 640×512 pixelov  s vysokou tepelnou citlivosťou NETD >35 mK a laserovým diaľkomerom ktorý dokáže merať s odchýlkou +-1m až do 800m vyniká vďaka Lcos displayu krásnym obrazom bez zrnenia a širokým zorným polom pri 3 násobnom optickom zvätšení. Ani pri digitálnom zväčšení  nedochádza k pixelizácii obrazu tak ako u starších modeloch termovízíí. Novinkou je taktiež napájanie prístroja, na rozdiel od starších modelov tento prístroj sa napája vymenitelným akumulátorom ktorého výdrž je 4 hodiny nepretržitej prevádzky. V balení sú 2ks akumulátorov aj nabýjačka.

 

Porovnať
Kategórie: Značka:

Popis

Prišiel nový FINDER II V2

S NETD<=20 mK !

 

Predchodca termokamery InfiRay Finder FH35R V2 bol najkonzistentnejšie víťaznou kamerou z hľadiska pomeru ceny a hodnoty a kvality obrazu spomedzi kamier so snímačom 640 na trhu. Dokonca aj technologicky vyspelý vývoj jeho predchodcu – ako je digitálny kompas, snímač pohybu alebo laserový diaľkomer* (nie na odhad vzdialenosti!), ktorý je možné použiť až do vzdialenosti 800 metrov – prevzal koncept vyhľadávacej termokamery. do novej ligy. Finder FH35R V2 hádže na všetko lopatou. Novinka umožňuje detekciu najmenších zdrojov tepla (v skutočnosti s najvyššou tepelnou citlivosťou 20 mK na trhu, viac ako kedykoľvek predtým) a robí ich pozorovanie mimoriadne veľkolepé v ktorúkoľvek dennú dobu a v najextrémnejších poveternostných podmienkach. Kamery novej rodiny extrémne kompaktných termokamier, ktoré sa ľahko ovládajú aj jednou rukou, poskytujú krištáľovo čistý obraz – vďaka nespočetným možnostiam nastavenia. Sú vynikajúce na prenasledovanie, vyhľadávanie a pozorovanie zvierat pri love. Okrem lovu ich možno s mimoriadne vysokou účinnosťou použiť na bezpečnostné účely, záchranárske a pátracie úlohy.

FH35R V2 sa môže pochváliť dosahom detekcie až 1800 metrov v úplnej tme.

Cieľom vývojárov v prípade pôvodného Findera II bolo nájsť ideálny kompromis medzi najväčšími znalosťami, ktoré sa dajú zabudovať do čo najmenšieho bývania a pohodlnou použiteľnosťou. Dobre trafené povrchové rebrovanie, dobrá priľnavosť a vynikajúca kvalita materiálu budú novým zážitkom pre každého užívateľa.

AMOLED displej  s rozlíšením 1024×768 pixelov je ľahko viditeľný a každý zdroj tepla vyžarovaný ľudským telom je možné pozorovať veľmi detailne. Obnovovanie  obrazu s frekvenciou 50 Hz  zaisťuje nepretržitý obraz úplne bez sekania. Špeciálny inteligentný algoritmus znižuje obrazový šum a umožňuje ešte jednoduchšie rozpoznať zdroje tepla. Obraz Finder FH35 V2 je možné z ponuky vylepšiť mnohými spôsobmi. Už v prípade predchodcu ustalo pixelovanie a zhoršovanie kvality počas digitálneho priblíženia . Vďaka objektívu s ohniskovou vzdialenosťou 35  mm a 12 µm snímaču s  rozlíšením 640 x 512 pixelov je zorné pole optimálne pre rôzne použitia a citlivosť dosiahla hmatateľne novú úroveň. Obraz je možné vždy nastaviť ako ostrý s manuálnym zaostrovaním .

Finder FH35R V2 už má objektív F35/0,9 , čo skrátka umožňuje, aby do snímača preniklo oveľa viac svetla. Výsledkom je bezšumový a detailnejší obraz aj s termokamerou !

 

 

Používanie termokamery je mimoriadne jednoduché . Vďaka novému, ergonomickému krytu s ešte lepšou povrchovou úpravou  sa dá ľahko držať jednou rukou , pričom druhá ruka užívateľa zostáva voľná. Viacúrovňové menu sa dá jednoducho ovládať pomocou šikovných tlačidiel. Tieto tlačidlá vývojári výrazne upravili pre ešte jednoduchšie používanie a jednoznačný tlakový bod.  Čas potrebný na zapnutie sa skrátil , takže v prípade potreby je ihneď pripravený na použitie. Krátkym stlačením hlavného vypínača ho možno uviesť do pohotovostného režimu, z ktorého ho možno ihneď používať. Užívateľ si môže vybrať medzi automatickou a manuálnou kalibráciou . Je odolný voči pádom a prachu , takže obstojí za akýchkoľvek poveternostných podmienok.

 

 

Dvojúrovňový systém menu má optimálnu štruktúru. Z rýchleho menu je možné krátkymi stlačeniami tlačidiel pristupovať k nastaveniam, ktoré sa často používajú počas monitorovania, ako sú funkcie obrazu, farby, jasu a záznamu obrazu, pričom kameru je možné prispôsobiť spôsobom, ktorý ešte v r. hlavné menu v porovnaní s termokamerou. S pomocou 1,5x  , 2x, 2,5x, 3x, 3,5x a 4x digitálneho zväčšenia  sa detaily stanú ľahšie pozorovateľnými a – čo je dôležité – sa takmer nezhoršia alebo nerozpixelujú.  Čierne  zvýraznenie , biele  zvýraznenie červené zvýraznenie a pseudo (farebný) režim pomáhajú užívateľovi pri optimálnej detekcii v rôznych terénnych a teplotných podmienkach.  Inštaláciou vstavaného  majáka Wifi  a  aplikácie pre mobilné telefóny  je možné obraz, ktorý vidíte, preniesť do zariadení so systémom Android a IOS a prostredníctvom telefónneho rozhrania aplikácie ho zaznamenať/skopírovať do internej pamäte telefónu.

Dôležitou novinkou je, že softvér zariadenia je možné neustále aktualizovať prostredníctvom aplikácie.

Statické a pohyblivé obrázky je možné nahrávať do vstavanej  pamäte 32 GB . Funkciu nahrávania fotografií a videa je možné jednoducho ovládať zo základnej obrazovky jedným tlačidlom. Objavila sa aj funkcia nahrávania fotografií počas videa. Významnou novinkou v prípade novej rodiny termokamier je to, že po pripojení k počítaču s konektorom USB-C okamžite rozpozná zariadenie ako záložné úložisko , takže vyhľadávanie medzi podpriečinkami s príslušným dátumom je výrazne jednoduchšie. .

Nové funkcie sa môžu ukázať ako užitočné v nespočetných situáciách. Zabudovaný  laserový diaľkomer vám umožní poznať polohu pozorovaného objektu až do 800 metrov s presnosťou takmer na meter, no polohu veľkých zvierat možno presne zmerať aj na vzdialenosti o stupeň menšie.  Digitálny kompas môže byť tiež cennou doplnkovou informáciou v teréne.

 

 

S vymeniteľnou batériou je  možné ho nepretržite a ekonomicky prevádzkovať až 5 hodín. K dispozícii sú 2 kusy tejto batérie, celkovo je teda k dispozícii 10 hodín prevádzky . Displej je možné vypnúť pomocou pohotovostného režimu a potom ho ihneď znova zapnúť stlačením tlačidla. Je možné nastaviť aj funkciu automatického vypnutia. Nemusíte si robiť starosti s výmenou vybitých batérií. Zariadenie je možné nabíjať z počítača pomocou nabíjacieho kábla USB – USB-C, alebo z 230 V sieťovej zásuvky pomocou ľubovoľného adaptéra mobilného telefónu.

* Funkcia WiFi sa aktivuje až po vypnutí režimu úspory batérie!

* Laserový diaľkomer nie je počas výrobného procesu vždy kalibrovaný. Na tento účel slúži skrytá položka menu v prístroji, pomocou ktorej je možné presne nastaviť meranie vzdialenosti na základe užívateľskej príručky.

Nočné videnie a termokamery odporúčame profesionálnym poľovníkom pre ich pracovné povinnosti! Používanie elektronického optického zariadenia pri love sa podľa ustanovení zákona považuje za porušenie poľovného poriadku!

Údaje
Hero senzor :
640×512 12μm
Hero senzor NETD :
20 mK
Displej :
Farba OLED 1024 x 768
Rozsah priblíženia (x) :
2 – 8
Objektív :
Ohnisková vzdialenosť 35 mm, manuálne zaostrovanie F0,9 !!
Horizontálny pozorovací uhol (°) :
10.5
Dátové úložisko :
32 GB vstavaná pamäť
Základné zväčšenie (x) :
2
Digitálny zoom :
1,5x / 2x / 2,5x / 3x / 3,5x / 4x
Dioptrická kompenzácia :
-5 až +5
EAN kód :
6973202300909
Iné vlastnosti :

nahrávanie fotografií a videa; Wi-Fi; PIP Digitálny kompas; Mikrofón

Napájanie :
IBP-2 vymeniteľný Li-ion, nabíjateľný (2 príslušenstvo)
Detekčná vzdialenosť :

Detekcia:

ľudská postava (1,7 x 0,5 m): 1800 m

Záznam filmu :
existuje
Výrobca :
InfiRay
Záruka výrobcu :
Všeobecná záruka 3 roky na zariadenie, 10 rokov na snímač, 2 roky na batériu
Konštrukcia termokamery :
Monokulárny hľadáčik
Aktualizácia obrázka :
50 Hz
Farebné režimy displeja :
Horúca čierna, horúca biela, horúca červená
Pozorovací uhol (°) :
10,5 × 7,9
Minimálna ohnisková vzdialenosť (m) :
1
Rozmery :
160 × 90 × 50
Prevádzková/skladovacia teplota :
-20℃- +50℃ / -20℃- +50℃
Zväčšenie :
2-8x
Senzor :
640 x 512, veľkosť pixelov 12 µm, NETD <=20 mK
Farba :
čierna
Príslušenstvo :

Termokamera; taška; USB kábel; HDMI kábel; 2 batérie IBP-2; nabíjačka batérií IBC-2; Páska na ruku a pás na krk; čistiaca handrička

Možnosti merania vzdialenosti :
dosah 800 m
Vyhľadávač vzdialenosti :
LRF laser
Hmotnosť (g) :
400
Odolnosť proti nárazu :
až po pokles z 1m
Prevádzkové hodiny :

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Infiray FH 35 V2 LRF”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *