Zľava

Infiray Affo AP09 R+

555.00 

Porovnať
Kategórie: Značka:

Popis

 

Širokouhlý 640×400 OLED displej série AFFO R+ (fyzicky podstatne väčší ako staršie LCOS displeje 720×540) a nový softvér na spracovanie obrazu Reality+ akoby vylepšili dve alebo tri generácie naraz. Umelá inteligencia je tu dobre zastúpená. Sprostredkúva vynikajúce informatívne posolstvá, zosilňuje potrebné detaily, prekrýva nedôležité a obrazové šumy, zvýrazní skutočný objekt, zvyšuje dynamický rozsah a zvyšuje kontrast s dobrým pocitom. Zážitok je teda oveľa realistickejší, objekt kontrastnejší, pozadie zdravšie rozmazané, napriek tomu je zobrazenie rôznych teplôt výraznejšie. Je jednoducho príjemné sa do toho pozerať, ako keď človek po vyskúšaní mnohých ďalekohľadov nájde pohľad, ktorý hľadá alebo od takéhoto prístroja zároveň očakáva. To všetko pre čo najlepšie rozpoznanie a identifikáciu, dynamické scény a efektívne sledovanie. Okrem toho je táto technika rýchlejšia Zariadenie stále ponúka aj praktické funkcie, vrátane stadiometrického merača vzdialenosti a funkcie obraz v obraze.

Séria Affo bola vydaná ako nástupca série X-Eye. Affo R+ nadväzuje na túto školu tým, že sa špecificky zameriava na základné veci, ktoré sú skutočne potrebné od základnej až po strednú úroveň. Termokamera AP09R Plus má oveľa čistejší a detailnejší obraz, jasnejšie a detailnejšie zorné pole a vylepšené sledovanie najteplejších miest. AP09R+ bude kráľom postrekovačov. Poskytuje vynikajúce zorné pole s nízkym základným zväčšením vďaka krátkej ohniskovej vzdialenosti a snímaču 256×192 pixelov. Vynikajúci fotoaparát základnej úrovne pre veľkú hru. Má maximálne 2x digitálny zoom. (cca 2,6x) Vstavaná 8 GB vnútorná pamäť umožňuje zachytiť požadované momenty na fotografie a videá, zatiaľ čo Wifi modul umožňuje pripojenie k smartfónu alebo tabletu, streamovanie videa alebo prenos súborov priamo zo zariadenia, a aktualizovať operačný systém systému termokamery. Aplikácia na stiahnutie sa nazýva InfiRay Outdoor.

 

Termokamera je vybavená 5 farebnými paletami, okrem bežnej “bielej”, “čiernej”, “červenej” a “farebnej” sme vyvinuli paletu “teplého zvýraznenia tela”. Výberom tejto možnosti môžu používatelia ľahko nájsť cieľ vďaka vysokému kontrastu medzi pozadím a cieľom. Dokáže automaticky sledovať najhorúcejší bod v zornom poli, vďaka čomu je detekcia cieľa ešte rýchlejšia.

 

Odolný, pevný plastový kryt šošovky má väčšiu tvrdosť a odolnosť proti nárazu a vďaka izolácii je obmedzená vodotesnosť.

AP09R+ má obnovovaciu frekvenciu obrazu 25 Hz, vďaka čomu je jeho spotreba energie minimálna, čo mu pomáha v prevádzke až 9,5 hodiny. Pohotovostný režim stále funguje spoľahlivo a rýchlo.

Sila fotoaparátu je však skutočne tá presvedčivá sila, s ktorou sa takmer okamžite cítime za každých okolností ako doma.

 

Údaje

Hero senzor :

256 x 192 12 μm
Hero senzor NETD :
40 mK
Displej :
640 x 400 OLED
Rozsah priblíženia (x) :
1,3 – 2,6
Objektív :
Ohnisková vzdialenosť 9 mm
Horizontálny pozorovací uhol (°) :
19.4
Ukladanie dát :
8 GB vnútornej pamäte
Základné zväčšenie (x) :
1.3
Pozorovacia vzdialenosť :
20 mm
Konektory :
USB-C
Digitálny zoom :
1x; 2x
Dioptrická kompenzácia :
-7 až +2
EAN kód :
6973202304662
Iné vlastnosti :
WI-FI, nahrávanie fotografií a videí
Napájanie :
Vstavaná li-ion batéria 3600 mAh
Detekčná vzdialenosť :
Vnímanie (m) ľudská postava: 460
Konštrukcia :
Monokulárny hľadáčik
Výrobca :
InfiRay
Záruka výrobcu :
Všeobecná záruka 3 roky na zariadenie, 10 rokov na snímač, 2 roky na batériu
Konštrukcia termokamery :
Monokulárny hľadáčik
Aktualizácia obrázka :
25 Hz
Výstupná zrenica :
5 mm
Pozorovací uhol (°) :
19,4 x 12,2°
Rozmery :
160×60×60 mm
Prevádzková/skladovacia teplota :
-20-+50 ℃ / –
Senzor :
256 x 192 pixelov, veľkosť pixelov 12 μm, NETD <= 40 mK
Farba :
sivá
Príslušenstvo :

Šnúrka na krk a zápästie; USB kábel; taška; čistiaca handrička

Vyhľadávač vzdialenosti :
Odhad vzdialenosti
Hmotnosť (g) :
340
Prevádzkové hodiny :

až 9,5 hodiny

Odolnosť voči vode :
IP67
Videá

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Infiray Affo AP09 R+”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *