Zľava

Infiray Iris IL19 R+

999.00 

Porovnať
Kategórie: Značka:

Popis

Podrobnosti

InfiRay Iris – silný vo svetle

Predstavujeme sériu Iris, nový, kompaktný, ľahko použiteľný termokamerový vyhľadávač InfiRay s vymeniteľnou batériou.

Séria termokamier InfiRay Iris prichádza na trh s výnimočnou kvalitou obrazu a menšou veľkosťou ako mnohé mobilné telefóny. Hmotnosť iba 330 g, ľahká konštrukcia, vodeodolnosť IP67 a vymeniteľná batéria 18650 z nej robia jednu z najľahšie prenosných a najspoľahlivejších termokamier s dlhou výdržou.

Rozhodujúca je kvalita obrazu. Používateľ s tým musí žiť. Iris nesklame. Najnovšie algoritmy na vylepšenie obrazu Reality+ využívajúce umelú inteligenciu zlepšujú kvalitu obrazu v úžasnej miere a odstraňujú obrazový šum – čím sa naplno využíva potenciál snímača.

Na clone záleží. Objektív s hodnotou F0,9 prepustí o 20 % viac svetla v porovnaní s už aj tak veľmi dobrou hodnotou F1,0, takže snímač má podstatne viac informácií, čo sa prejaví na svetlejších a čistejších snímkach. Nielen pomer, ale skutočná pridaná hodnota.

 

Senzory InfiRay sa dnes stali legendárnymi a v mnohých ohľadoch aj benchmarkom. Vlastnoručne vyvinutý snímač poskytuje stabilný a vynikajúci výkon s vysokou citlivosťou NETD<20 mK, ktorá zaručuje vynikajúci obraz aj v drsných podmienkach, ako aj mimoriadne detaily.

Tichý rad tlačidiel prináša to, čo sľubuje. Stlačenie tlačidla neruší pozorovanie ani korisť žiadnym hlukom. Ani pri prenasledovaní, ani pri čakaní.

 

 

Iris prichádza s niekoľkými farebnými paletami, z ktorých napr. červené a zelené palety sú navrhnuté tak, aby zabránili únave očí a umožnili pohodlné, dlhodobé a nepretržité používanie.

Iris je vybavený najvhodnejšou, univerzálne použiteľnou vymeniteľnou batériou 18650, ktorá poskytuje až 5 hodín nepretržitého používania na jedno nabitie. To tiež znamená, že ďalšiu batériu môžete mať vždy po ruke.

Okulár s priemerom výstupnej pupily 10 mm zaisťuje pohodlné sledovanie z akéhokoľvek uhla, vo všetkých polohách a loveckých situáciách. Okamžité pohodlné sledovanie, ako s najlepšími ďalekohľadmi.

 

 

Zariadenie má krytie IP67, čo zaručuje výbornú použiteľnosť za každého počasia a navyše zaznamenáva fotografie, videá a zvuky do svojej 32 GB vstavanej pamäte.

So základným 2-násobným zväčšením a širokým pozorovacím uhlom je IL19R+ vynikajúcou vyhľadávacou, univerzálnou kamerou, ktorá sa dá dobre použiť v rozptýlených alebo krytých oblastiach. InfiRay nazbieral najväčšie skúsenosti so svojimi predchodcami a teraz s podporou vymeniteľnej batérie a umelej inteligencie nastavuje novú úroveň medzi zariadeniami strednej triedy, ktoré sa dajú spokojne používať.

Údaje
Hero senzor :
384 x 288 12 µm
Hero senzor NETD :
20 mK
Displej :
1024 × 768 AMOLED
Rozsah priblíženia (x) :
2 – 8
Objektív :
19 mm F0,9
Horizontálny pozorovací uhol (°) :
13.8
Dátové úložisko :
32 GB
Základné zväčšenie (x) :
2
Pozorovacia vzdialenosť :
25 mm
Konektory :
Dioptrická kompenzácia :
-5 až +5
EAN kód :
6973202306383
Napájanie :
18650, 3200mAh
Detekčná vzdialenosť :

980 m (ľudská postava)

Výrobca :
InfiRay
Záruka výrobcu :
Všeobecná záruka 3 roky na zariadenie, 10 rokov na snímač, 2 roky na batériu
Konštrukcia termokamery :
Monokulárny hľadáčik
Aktualizácia obrázka :
50 Hz
Výstupná zrenica :
10 mm
Pozorovací uhol (°) :
13,8 x 10,4°
Rozmery :
143×47×74 mm
Mikrofón :
Existuje
Prevádzková/skladovacia teplota :
-20 – +50 / –
Senzor :
384 x 288, veľkosť pixelov 12 μm, NETD <= 20 mK
Farba :
sivá
Príslušenstvo :

Iris, puzdro, 2ks 18650, nabíjačka, dátový kábel, popruh na krk, utierka

Hmotnosť (g) :
330
Prevádzkové hodiny :
až 5 hodín
Odolnosť voči vode :
IP67
Videá

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Infiray Iris IL19 R+”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *