Zľava

Infiray Rico 2 RH50R

4,385.00 

Porovnať
Kategórie: Značka:

Popis

Séria termovíznych ďalekohľadov Rico 2 je skutočným superhrdinom. Ide o profesionálnu, premyslenú, multifunkčnú, rozšíriteľnú produktovú rodinu v každom detaile. Puškohľad má vymeniteľnú batériu a  je vybavený laserovým zameriavačom vzdialenosti . Jeho osvedčený, ergonomický dizajn a vynikajúca kvalita obrazu z neho robia mimoriadne efektívneho spoločníka najmä pri nočných pozorovaniach aj v daždivom a hmlistom počasí. Pokročilá korekcia obrazu poskytovaná zariadením a vylepšený systém optimalizácie obrazu zaručujú v tejto kategórii nový obrazový zážitok. A to sme ešte nehovorili o zvýšenom 60 Hz obnovovaní obrazu … S ktorým pohyb netrhne. Jeho obraz je takmer filmový.

Bezkonkurenčná kvalita obrazu

Séria Rico 2 má úplne nezávisle vyvinutý, mimoriadne výkonný infračervený snímač VOx, ktorý poskytuje mimoriadne živé, informatívne obrázky. Kombinácia vstavaného snímača s rozlíšením 640 x 512 pixelov a obrazového procesora skutočne nastavuje nový štandard na trhu a používateľovi odhaľuje pôsobivý, veľkolepý a dynamický obrazový svet bez závad, ktorý zaručuje profesionálny a zároveň príjemný zážitok. pozorovanie. Úprava kontrastu je automatická a puškohľad pomáha rýchlejšie nájsť cieľ posilnením hierarchie obrazu. !!​  2560 x 2560 !! pixelový OLED displej  v súčasnosti zaručuje najlepšiu dostupnú kvalitu a kontrast – aj v nezvyčajne chladnom počasí.

Vstavanú funkciu PIP (obraz v obraze) možno použiť na ďalšie vylepšenie bližšieho pozorovania detailov, a to aj pri mierení na vyššiu úroveň zväčšenia, pričom používateľ môže sledovať pôvodnú oblasť pre lepšiu orientáciu v zvyšok obrazovky. Vstavané 4 farebné režimy poskytujú presvedčivé informácie v najrozmanitejších životných situáciách a podmienkach sledovania.

Nový 12 μm senzor s citlivosťou NETD<20mK

Rico 2 dokáže rozoznať ľudskú postavu na vzdialenosť až 2 597 m vďaka objektívu F1.0 s ohniskovou vzdialenosťou 50 mm a malému  špičkovému snímaču s veľkosťou pixelov 12  µm . Optické zväčšenie je 3-násobné, ktoré je možné zvýšiť až 12-násobne pomocou 4-násobného digitálneho zväčšenia. 1,03-palcový displej ďalekohľadu patrí tiež do najvyššej kategórie.

Pekné čísla, pekné čísla, no realizácia nastavila latku nebadateľne vysoko.

Užívateľsky prívetivé rozhranie

Pri ďalšom vývoji termovízneho ďalekohľadu Rico 2 sa inžinieri InfiRay zamerali na čo najintuitívnejšie, najjednoduchšie a najrýchlejšie ovládanie. Aj tu nájdeme plne ikonový systém menu s ľahko interpretovateľnými piktogramami a v prípade rozbaľovacích menu pomáha priehľadnosť užívateľovi sledovať oblasť aj pri zmene nastavení. Z iba troch ovládacích tlačidiel je v každej položke menu jasné používanie funkcií vstup/výstup a dole/nahor.

Rico disponuje výborným rozsahom zoomu, pohybovým senzorom, digitálnym kompasom, WiFi zdieľaním obrazu a 32 GB vnútornej pamäte poskytuje obrovskú kapacitu pre účely fotografovania alebo nahrávania videa. 

Kompaktná veľkosť, vysoká odolnosť

Rozumný dizajn krytu, kompaktný dizajn a zvládnuteľná hmotnosť (926 gramov) sú základom pre pohodlnejšie používanie.  Počas používania je k dispozícii až 5-5,5 hodiny prevádzky. Ďalekohľady termovíznych kamier série Rico demonštrujú výnimočnú odolnosť voči guľkám až do 6000 Joulov. Zariadenie má USB-C konektor.

Ultra čistý režim

Pomocou režimu „Ultraclear“, dostupného zo systému menu, možno ďalekohľad používať za nepriaznivých podmienok viditeľnosti, ako napr. pomáha orientácii počas hustej hmly alebo dažďa zvýšením citlivosti a zvýraznením najmenších detailov. Nie je to len marketingová funkcia, ale aj užitočná funkcia v praxi.

Zabudovaný laserový diaľkomer

Členovia rady Rico “R” sú vybavené vysoko presným laserovým diaľkomerom. Diaľkomer , ktorý pracuje na vzdialenosť až 1200 metrov s presnosťou +/-1 meter, dokáže pracovať v dvoch režimoch. Užívateľ si môže vybrať medzi jednorazovým meraním a kontinuálnym skenovaním . Nepretržité skenovanie vám umožňuje rýchlo sa umiestniť, aby ste získali najlepšiu možnú polohu pri snímaní.

Zvýšená detekčná vzdialenosť

Vynikajúca optika a profesionálny  tepelný senzor zaručujú tepelnú citlivosť (NETD) menej ako 20 mK, čo je jedna z najlepších hodnôt dostupných súčasnou technológiou a ďaleko pred termosnímkami posledných rokov, pokiaľ ide o detaily. . V porovnaní s predchádzajúcim modelom sa zvýšila aj detekčná vzdialenosť.

Možnosti krížového kríža

RICO V2 predstavuje funkciu prispôsobenia zameriavacieho kríža Custom BDC (Bullet Drop Compensation), ktorá vám umožňuje vytvoriť vlastné nastavenie zameriavacieho kríža na základe balistických údajov zbrane a streliva, čím sa dosiahne presná balistická kompenzácia. Týmto spôsobom je možné zabezpečiť, že každý projektil zasiahne vami určený cieľ s najväčšou možnou presnosťou.

Vymeniteľná batéria

Rico má vymeniteľnú, vysokokapacitnú batériu osadenú v kryte zariadenia, s ktorou je možné pri ideálnych podmienkach používania pracovať až 5-5,5 hodiny. Vďaka okamžite vymeniteľnej batérii je ďalekohľad ešte príjemnejší.

Vstavaný záznam obrazu a videa

Počas monitorovania môže Rico robiť nahrávky. Zaznamenané dáta možno jednoducho zdieľať pomocou vstavaného WiFi. Vďaka jednoducho použiteľnej funkcii a veľkej vstavanej pamäti možno výnimočné momenty zdieľať s kolegami, priateľmi alebo členmi rodiny.

Vstavaný akcelerometer a digitálny kompas

Kombinácia akcelerometra a digitálneho kompasu zvyšuje presnosť. Displej presne zobrazuje smer výstrelu a možný stav natiahnutia zbrane.

Údaje

Priemer prednej šošovky ďalekohľadu :
50 mm

Hero senzor :

640×512 12μm
Hero senzor NETD :
20 mK
Displej :
2560 x 2560 OLED, 1,03 palca
Rozsah priblíženia (x) :
3 – 12
Objektív :
Ohnisková vzdialenosť 50 mm F1,0
Dátové úložisko :
32 GB vstavaná pamäť
Základné zväčšenie (x) :
3
Rozsah zväčšenia rozsahu :
4x
Konektory :
USB-C
Dioptrická kompenzácia :
-5 – +5 dpt
Napájanie :
4400 mAh vymeniteľná batéria
Detekčná vzdialenosť :
postava človeka (1,7 x 0,5 m): 2597 m
Výrobca :
InfiRay
Záruka výrobcu :
Všeobecná záruka 3 roky na zariadenie, 10 rokov na snímač, 2 roky na batériu
Aktualizácia obrázka :
60 Hz
Pozorovací uhol (°) :
8,8 x 7,0
Odolnosť voči guľkám :
1000 g
Rozmery :
Senzor :
640 x 512 pixelov, veľkosť pixelov 12 µm; NETD: <= 20 mK
Farba :
čierna
Príslušenstvo :
termovízny ďalekohľad, batéria IBP-5
Vyhľadávač vzdialenosti :
LRF laser
Hmotnosť (g) :
926
Prevádzkové hodiny :

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Infiray Rico 2 RH50R”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *